Ontdek hoe wij slimme bedrijfssoftware inzetten voor jou.

Oracle Primavera Cloud

Project- en portfolio management voor complexe projecten

Primavera Cloud
Oracle Primavera Cloud

Wat houdt dat in?

Voor veel bedrijven is goed projectbeheer cruciaal. Grote projecten zoals de bouw van wegen, windparken, fabrieken en langdurige IT-trajecten gaan vaak gepaard met complexe plannings- en beheervereisten. Ditio helpt je graag je projectprestaties te verbeteren. Dit doen wij onder meer met strategisch advies en oplossingen zoals Oracle Primavera Cloud. Meer weten over deze tool en wat Ditio hierin voor je kan betekenen? Lees dan verder of neem direct contact met ons op! 

Complete oplossing 

Tijds- en resource-intensieve projecten met veel stakeholders en risico’s gaan vaak gepaard met complexe plannings- en beheervereisten. Dan heb je behoefte aan een krachtige oplossing zoals Primavera Cloud; een cloud-based tool voor project-, planning-, en portfoliomanagement. Omdat onze projectmanagers en – planners dagelijks de voordelen zien van dit systeem zijn wij sinds enige tijd official Oracle reseller.  

Gestructureerde aanpak 

Natuurlijk is niet iedere organisatie hetzelfde. Daarom hanteren wij een gestructureerde aanpak waarbij we eerst onderzoeken waar precies de uitdagingen en behoeftes liggen. Op basis van deze business scan brengen wij een advies uit en stellen wij passende digitale oplossingen voor. Waar mogelijk en gewenst, verzorgen we ook de implementatie en verzorgen we gebruikerstrainingen. 

De voordelen van Primavera Cloud

Efficiëntere planning

Combineer verschillende planningen en beheers deze met de taskmanager op detailniveau.

Betere kostenbeheersing

Krijg meer controle over budgetten en financiële prestaties met de geïntegreerde kostenstructuur (CBS) en koppel kosten aan tijdschema's en planningen.

Geoptimaliseerd resourcebeheer

Beheer resources zoals personeel, apparatuur en materialen en koppel deze aan planningen voor een efficiënte inzet.

Verbeterde samenwerking

Stroomlijn communicatie door het samenwerken op 1 centraal platform en het delen van real-time informatie.

Proactief risicobeheer

Identificeer, beoordeel en mitigeer vroegtijdig potentiële risico's met de geïntegreerde riskmodule.

Processoptimalisatie

Leg het volledige proces vast in geavanceerde projectplanningen en -schema's en adresseer verantwoordelijkheden vooraf.

Real-time inzichten

Bekijk de actuele voortgang van projecten in visuele dashboards en rapportages en signaleer direct de gevolgen van veranderingen of afwijkingen.

Flexibel en schaalbaar

Richt de tool in op basis van jouw organisatie, branche en projectmethode en voeg capaciteit toe wanneer nodig.

Effectief compliance management

Voldoe aan geldende regelgeving en bedrijfsnormen door het inzetten van gecontroleerde workflows voor documentatiebeheer en werkprocessen.

Geavanceerde beveiliging

Bescherm projecten tegen datalekken en andere beveiligingsrisico's met geavanceerde beveiligingsopties, zoals toegangsbeheer en data-encryptie.

Primavera Cloud zorgt ervoor dat projectplanningen op ieder moment en op ieder device beschikbaar zijn. Hierdoor verbetert de communicatie en vergroot het de commitment tussen teams, zowel intern als extern. De Cloud versie bevat een standaard risk analyse pakket, waarmee we de voorspelbaarheid van planningen kunnen verbeteren. Met de task manager kunnen we geplande activiteiten verder detailleren en toewijzen aan stakeholders. Dit zorgt voor duidelijkheid.

 

Wilco Brevet – Senior Business Consultant

 

primavera-cloud

Ditio en Primavera 

Bij Ditio helpen we je graag met het opzetten en inrichten van Oracle Primavera Cloud. Eenmalig voor een specifiek project of door middel van templates met gestandaardiseerde planningen voor portfoliomanagement. Je schakelt ons in voor het leveren van de cloud omgeving en het gezamenlijk configureren en inrichten van de tool.  Natuurlijk conform de gezamenlijk gedefinieerde processen. We maken graag een voorstel op maat.  

 

Samen ook jouw project weerbaar maken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever direct contact?

Een afspraak is zo gemaakt en geheel vrijblijvend.
Team foto