Ontdek hoe wij slimme bedrijfssoftware inzetten voor jou.

Document Management in SharePoint

Jouw documenten toegankelijk, actueel, veilig en beheersbaar

document-management-in-sharepoint
Document Management in SharePoint

Wat houdt dat in?

Microsoft SharePoint staat bekend als een krachtig en veelzijdig platform voor documentbeheer. Het biedt een hoop voordelen, mits op de juiste manier geconfigureerd en geïmplementeerd. Met Ditio Solutions ben je verzekerd van een partner met de nodige ervaring op het gebied van document beheerprocessen, projecten, samenwerking én IT. Wij richten jouw document management in van proces tot systeem en verzorgen de training en begeleiding van gebruikers. Waar nodig kunnen we zelfs de koppelingen verzorgen met andere Microsoft-toepassingen. Meer weten over de mogelijkheden?

Waarom hulp bij het inrichten van SharePoint?

In de praktijk zien we dat veel organisaties worstelen met de inrichting van hun document management in SharePoint. Het blijkt toch vaak complexer dan gedacht waardoor de oplossing niet biedt wat men ervan verwacht had. Workflows ontbreken en terugkerende taken worden nog steeds onnodig handmatig uitgevoerd. Ook ontbreekt vaak een duidelijk overzicht in de status van documenten waardoor fouten en vertragingen ontstaan. Dat kan anders!

Jouw Microsoft 365 en SharePoint Partner

Vanuit onze jarenlange ervaring in de wereld van projecten weten wij veel van projectmanagement, document- en informatiemanagement en project controls. Dus ook van de diverse systemen waarmee bedrijven en projectteams werken. Inmiddels is Ditio Solutions expert in o.a. het Microsoft 365 Platform en bieden wij diverse project oplossingen voor bedrijven waaronder het realiseren van document managementoplossingen in SharePoint.

 

In 5 stappen jouw document management op orde

1

Kennismaking en inventarisatie

2

Voorstel en kostenindicatie

3

Vastleggen document management processen

4

Implementatie

5

Training en begeleiding

SharePoint Document Management by Ditio

Dit kan je verder verwachten

Snelle toegang tot informatie met metadata

We leggen belangrijke informatie over documenten vast en categoriseren ze. Met documentsets passen we metadata toe op groepen documenten. Gebruikers hoeven zo niet door meerdere locaties en mappen te navigeren.

Heldere document presentatie met views

Met views en metadata presenteren we documenten op een begrijpelijke wijze aan gebruikers. Hierbij is het mogelijk om bijvoorbeeld de status en de voortgang van documenten inzichtelijk te maken.

Automatiseren van processen met Power Automate

Met Power Automate van Microsoft, automatiseren we terugkerende document management processen. Hierdoor kan jouw organisaties efficiënter opereren en is er meer controle en inzicht in documenten.

Inzicht in voortgang projecten met Power Bi

Voor projecten is het essentieel om de voortgang nauwkeurig te monitoren. We koppelen SharePoint-data aan Power BI om in één oogopslag de status van de documentatie te overzien en waar nodig bij te sturen.

document management

Support en begeleiding

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen een implementatie. Na de inrichting bieden we trainingen aan voor alle gebruikers en blijven we voortdurend on-the-floor support en begeleiding bieden. Waar gewenst kunnen we de inrichting uiteraard ook voor je onderhouden.

Daarom Ditio Solutions

  • Jarenlange ervaring in de wereld van projecten
  • Kennis van projectmanagement, document management en project controls
  • Actief op het snijvlak van business en ICT
  • Strategische aanpak
  • Profiteren van best practises
  • Microsoft 365 dienstverlener
  • Oracle partner
  • Maatwerk in MS365

Samen ook jouw project weerbaar maken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Boek nu een een vrijblijvende demo!

Weten wat Ditio met SharePoint voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende demo of kennismaking. 
Team foto