Arjen Elderson draagt het stokje over aan Rick Ardts

Arjen Elderson draagt het stokje over aan Rick Ardts

Eind december vond de jaarlijkse kerstborrel plaats in de lichtfabriek in Gouda waarbij alle medewerkers bijeenkwamen om het glas te heffen ter afsluiting van een mooi jaar. Tijdens deze borrel heeft Arjen Elderson, voormalig CEO van de Ditio Group, zijn CEO-werkzaamheden overgedragen aan Rick Ardts met wie hij samen de directie vormt.

 

2019 was een jaar om trots op te zijn. Er is vol ingezet om DITIO te transformeren naar een autoriteit op de expertisegebieden Document Information Management en Project Control Management. Vanuit Arjen’s visie staat nu de organisatorische blauwdruk voor verdere groei en professionalisering van Ditio. Rick zal zich als CEO, samen met het MT bezig gaan houden met de verdere groei en professionalisering van de organisatie.

Arjen gaat met ingang van het nieuwe jaar zijn energie binnen partnerbedrijf Advando inzetten. Met zijn kwaliteiten als entrepreneur kan Arjen zich in deze rol volledig concentreren op het realiseren van verdere groei en het uitbouwen van Advando binnen de DITIO groep, daarnaast zal Arjen een actieve rol hebben op Business development voor de gehele Groep.

Artikel informatie

Leestijd

2 minuten

Onderwerp

Meer artikelen

Goed artikel? Wellicht zijn de volgende artikelen ook interessant voor u.