Business Solutions

Bob de Ligt

Directeur Solutions 

Maak u klaar voor de digitale transformatie

De moderne ‘hybride’ organisatie; we kunnen er inmiddels niet meer omheen. Altijd en overal kunnen werken, onafhankelijk van tijd, plaats en device. Waar informatie-, data- en kennisoverdracht centraal staan en efficiënt samenwerken de norm is. Geen platte individuele document- en dataopslag meermet alle risico’s van dien, maar een moderne en veilige werkomgeving in de Cloud. Ditio Business Solutions helpt uw organisatie deze digitale transitie te realiseren.

Ditio Digitale transformatie

‘Ditio Business Solutions helpt organisaties bij hun transitie naar een moderne en veilige werkomgeving in de Cloud. Hierbij richten we ons vooral op de functionele (her)inrichting van het Microsoft 356 platform. Dit doen we door het ontwerpen, bouwen en implementeren van (maatwerk)oplossingen die ondersteuning bieden aan strategische doelstellingen en processen.’

Ditio DMS

Strategische aanpak voor hybride werken

Vanuit onze jarenlange ervaring in project-, document- en informatiemanagement, hebben we veel kennis opgebouwd op het gebied van bedrijfsprocessen en het platform Microsoft 365. Deze kennis en tools zijn nu gebundeld in een strategische Ditio aanpak. Deze stellen we beschikbaar aan bedrijven die het hybride werken in Microsoft 365 willen omarmen. 

Ditio maatwerkoplossingen voor Microsoft 365

De dienstverlening van Ditio Business Solutions bevindt zich op het snijvlak tussen Business en ICT. Wij implementeren Apps als SharePoint, Teams, Onedrive en Power BI. Daarbij ontwikkelen we maatwerk business applicaties met behulp van Microsoft Power Automate. Uiteraard met als doel uw bedrijfsdoelstellingen en -processen te ondersteunen en naar een hoger level te brengen. 

Onze expertises

Document en Data management

Actuele versies van uw documenten en data voortaan altijd en overal direct beschikbaar. Verlies niet langer tijd, efficiëntie en kwaliteit. Veiligheid staat in onze aanpak voorop.

Projectmanagement en - beheer

Uw projecten digitaliseren en standaardiseren? Het Microsoft 365 platform biedt hiervoor volop mogelijkheden. Wij implementeren graag een eenduidige aanpak voor u.

Technische documentatie

Het beheren van technische documentatie vraagt om processen en systemen die op elkaar zijn afgestemd. Ditio regelt deze processen en systemen in en onderhoudt deze.

Samenwerken met externen

Samenwerken met partners buiten uw organisatie? Ditio laat u efficiënt en veilig samenwerken vanuit één plek. Informatie, data en kennis uitwisselen was nog nooit zo gemakkelijk.

Samenwerken met Ditio

Werkwijze Ditio Business Solutions

Wanneer u gaat samenwerken met Ditio formuleren wij een stapsgewijze aanpak waarbij we uiteraard ook uw organisatie betrekken. Van het samen dromen over de nieuwe werkomgeving tot praktische ondersteuning tijdens het gebruik van het platform. Om het ontwerp- en implementatietraject te realiseren, werken wij nauw samen met diverse partners waaronder uw IT-leverancier. Uiteraard zorgen wij ook voor de noodzakelijke data- en documentmigraties, inhouse trainingen en support. Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand formulier!

Zet nu de eerste stap naar uw digitale toekomst

Weten wat Ditio Business Solutions voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. 

Bob de Ligt

Bob de Ligt

Director Solutions

bob.de.ligt@ditio.nl