Cost Control

Rick Ardts

CEO

Vraagstukken

Projecten die steeds groter en financieel complexer worden.

Projecten worden steeds groter en financieel complexer. Het belang van cost control binnen projecten neemt daardoor toe. Cost control levert immers belangrijke informatie als het gaat om het afronden van projecten binnen budget en met de maximaal haalbare winst. Zeker voor projecten die (internationaal) gefinancierd worden en waarbij de geldverstrekkers bewijsvoering eisen kan het belang van professioneel cost control niet voldoende worden benadrukt. Het beheersen van de cashflow is van groot strategisch belang en is een van de graadmeters voor het succes van een project.

'Projecten op tijd, met de juiste kwaliteit en binnen budget' vraag om ervaren cost controllers die in staat zijn de (project) kosten te managen, te forecast-en en daarna af te zetten tegen de budgetten zodat een klant in staat is zijn winstprognoses te managen.

Gedegen kostenbeheersing, earned value management en profit improvement.

Bij Ditio zijn onze professionals en dienstverlening gericht op grip en daarmee maximaal resultaat. Wij bieden u kostenbeheersing, earned value management en profit improvement door opbrengsten en kosten van een project in balans te houden. Hierbij kijken onze cost controllers ook naar de effectiviteit en efficiency van processen en de waarde die gerealiseerd wordt. Bij onbalans dragen zij zorg voor profit improvement.

Aanpak

Resultaat

Maximaal resultaat en geminimaliseerde financiële risico's.

Geminimaliseerde risico’s, een heldere forecast, maximaal resultaat en grip. Dankzij het inzetten van cost controllers of het adviseren door onze business consultants hebben wij al vele klanten geholpen bij het behalen van hun (financiële) doelstellingen. Ditio zorgt ervoor dat uw (lijn)managers informatie krijgen die ze begrijpen, die aansluit op hun behoeften en verantwoordelijkheden en ook daadwerkelijk ondersteunt bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Actueel

Een greep uit onze klanten