Ditcoin

Ditio lanceert Ditcoins!

Ditio, gespecialiseerd in Project Control Management en Document & Information management, lanceert een nieuw loyaliteitsprogramma. De Ditcoin.

 

Wat is een Ditcoin?

De Ditcoin is een virtuele munt. De koers schommelt tussen de 0,75 en 1,25 euro en wordt berekend door de CFO van Ditio. De Ditcoins gaan eens per kwartaal naar Ditio medewerkers, naar Learning & Development en naar de door klanten en collega’s gekozen goede doelen.

 

Loyaal waaraan?

Aan onze missie om alle bottlenecks te voorkomen óf op te lossen zodat geen enkel project meer uit de bocht vliegt. Om dit doel te realiseren hebben wij tevreden maar ook kritische klanten nodig die ons motiveren om hier continu aan te werken.

 

Onze professionals en consultants zijn hierin verantwoordelijk voor uitvoering, proces- & tooladvies. En dat gaat veel verder dan een beetje inspanning en ons best doen. Nodig is onvoorwaardelijke loyaliteit, inzet en de wil om te innoveren en continu te verbeteren. Dit geldt zowel voor onze collega’s als voor onze klanten.

 

Dus een high performance instelling is nodig en die dient beloond te worden!

 

Hoe werkt het voor medewerkers?

Wij meten de output van ons werk. Ligt dit op of boven verwachting dan verdienen onze medewerkers Ditcoins. Maar er wordt ook verdiend als er (meer) werk of nieuwe collega’s worden aangebracht.

 

Hoe werkt het voor onze klanten?

Als de factuur met een glimlach betaald wordt is onze klant tevreden. Ook onze klant kan ervoor kiezen om mee te doen met het loyaliteitsprogramma door Ditcoins te kopen. Zo wordt ons werk extra gewaardeerd en wordt er mee geïnvesteerd in Learning & Development. En in misschien nog wel het allerbelangrijkste: in een betere en groenere wereld!

 

 

Artikel informatie

Leestijd

2 minuten

Onderwerp

Meer artikelen

Goed artikel? Wellicht zijn de volgende artikelen ook interessant voor u.