Ditio Bright Night – Document Management

Ditio Bright Night – Document Management

Donderdag 30 maart was het zover. De Ditio Bright Night Document Management vond plaats. Een groep Document Controllers werd getrakteerd op een kennisavond over Document Management.

Vanaf 17:00 uur arriveerden de eerste genodigden. Zij konden genieten van een luxe broodjes-buffet. Rond 18:00 uur trapte William Gefferie de Bright Night af. Een groep van zo’n 20 Document Controllers werd welkom geheten en Think Project werd aangekondigd. Het podium was voor de managing director van Think Project en zijn collega’s.

Podium voor Think Project

Jules van der Weide, managing director van Think Project gaf een introductie over zijn bedrijf . Zo vertelde hij dat Think Project is ontwikkelt om onderling e-mailverkeer slimmer in te richten. Alle betrokkenen moeten direct inzicht krijgen in belangrijke ontwikkelingen, gebundeld op een centrale plek. Vanuit dat principe is Think Project gestart. Slimme oplossingen en structuren die toch flexibel genoeg zijn om aan de snel veranderende eisen te kunnen voldoen.

 

Systeem demonstratie Document Control

 

Na de inleidende woorden van Jules van der Weide nam Lous Stock het over. Zij is consultant binnen Think Project en heeft jarenlange ervaring in het vakgebied Document Control en Document Management. Lous kon duidelijk het onderscheid aangeven tussen Document control en Document management. De avond was gericht op document controllers en managers waardoor Lous uitstekend de diepte in kon gaan. Zo heeft ze een uitgebreide systeem demonstratie gegeven van Think Project waarbij collaboration als rode draad door de presentatie liep. Het samenwerken op het platform.

Na afloop van de presentatie kwam de discussie op gang en werd er volop genetwerkt onder het genot van een borreltje.

 

Wij kijken terug op een geslaagde Ditio Bright Night en bereiden ons voor op de volgende editie in juni.

Artikel informatie

Leestijd

2 minuten

Onderwerp

Meer artikelen

Goed artikel? Wellicht zijn de volgende artikelen ook interessant voor u.