Ditio Bright Night – Learning & Development

Ditio Bright Night | Professionals

De Ditio Bright Night was anders dan normaal. Gewoonlijk worden vakinhoudelijke thema’s besproken, stellingen voorgelegd en wordt er volop genetwerkt. Deze Bright Night van 19 april 2018 stond in het teken van Ditio’s nieuwste programma; de uitrol van het Learning & Development programma. De avond werd afgetrapt met een keynote van Arjen Elderson.

Accelerating Project Values

Tijdens de Ditio Bright Night op 19 april sprak Arjen Elderson, mede-oprichter van Ditio, gepassioneerd over zijn grote liefde …..Ditio. Hij daagde ons uit om ’te zoeken naar waar je echt van houdt, met name in wat je doet in je baan’. Naar zijn mening is dit de enige manier om geweldig werk te doen. Door te geloven in Ditio, kunnen we samen het verschil maken en daadwerkelijk bijdragen aan de merkbelofte ‘Accelerating Project Values’. Dit betekent dat we onze klanten helpen hun projectdoelen te bereiken! Met het realiseren van toegevoegde waarde. Ditio is output-gericht en de geleverde resultaten maken we zicht- en tastbaar met KPI’s en dashboards.

 

Om onze merkbelofte na te leven, werken we met een heel sterk team. Dit zijn niet alleen de mensen op het hoofdkantoor in Rijswijk, of het recent geïnstalleerde managementteam, maar vooral jullie, ‘de professionals’ die voor onze klanten werken. Jullie zijn onze ambassadeurs! Want jullie leven en ademen de Ditio-merkbelofte, namelijk het versnellen van de projectwaarden van onze klanten. Daarom zijn we samen The Project People!

Learning & Development

Om onze doelen te bereiken, hebben we mensen nodig die gelukkig zijn in hun werk. Mensen die graag willen leren, zich ontwikkelen en van – en met elkaar willen leren. Daarom hebben we een Learning & Development-cyclus ontwikkeld als platform en methode om in onze mensen te investeren. Henk Brouwer, Chief Technology Officer, verantwoordelijk voor Learning & Development binnen Ditio, lichtte dit nieuwe initiatief toe. In dit plan zal elke Ditio Professional zijn of haar eigen SPOC toegewezen krijgen waarmee de Learning & Development sessies worden gehouden. Een SPOC is een ‘single point of contact’, verantwoordelijk voor het leren en ontwikkelen van de professional.

 

Binnen het nieuwe systeem is Henk verantwoordelijk voor het leren en ontwikkelen van de Business Consultants. William Gefferie – met hulp van Kaz Baay – voor de Document Controllers, en Rick Ardts vervult deze positie (ad interim) voor Project Controls Management en Planning. Alle Ditio Professionals worden binnenkort door hen uitgenodigd om een eerste Learning & Development-afspraak te maken, voor zover dit nog niet gebeurd is!

 

Ditio is kennis én fun!

Naast de inhoudelijke presentaties was er ruimte voor plezier en het uitreiken van de prijs. Kaz Baay leverde de enige echte Ditio Pub Quiz en Martina Klein ontving een iPad uitgereikt door Monique van der Holst voor het binnenhalen van een nieuwe collega.

Artikel informatie

Leestijd

3 minuten

Onderwerp

Meer artikelen

Goed artikel? Wellicht zijn de volgende artikelen ook interessant voor u.