Ditio overweegt kantoor in India

Medio november zijn Solutions Director Bob de Ligt en Manager DIM Remco Treffers op reis geweest naar Dubai en Pune, India. Sinds 2 jaar werken er namelijk twee Indiase document controllers bij Ditio: fulltime en op afstand vanuit India. Eén van de oplossingen die wij in deze krappe arbeidsmarkt hebben ingezet om ons team uit te breiden met goede document controllers. Een bezoek dat heeft geleid tot interessante conclusies…

Virtuele kennismigratie

Voor de werving en begeleiding van onze Indiase collega’s werken we samen met Frank Korf. Frank maakt het met zijn bedrijf WorldEmp mogelijk hoogopgeleide talenten van over de hele wereld in te zetten, zonder dat ze fysiek hoeven te verhuizen. Kennismigratie die wat ons betreft voor beide partijen veel oplevert.

Vlnr: Tripti, Remco, Frank, Bob, Peter en Tanmay

Inspirerend Dubai

Tripti en Tanmay zijn inmiddels echte Ditiosi dus was het hoog tijd om op bezoek te gaan om elkaar in levenden lijve te ontmoeten. Onder leiding van Frank maakten Remco en Bob eerst een tussenstop in Dubai. Dé plek voor het bespreken, delen en ook bijstellen van visies en ideeën als het gaat over o.a. het arbeidsmarkttekort, arbeidsmigratie en het samenwerken met internationale collega’s op afstand. Waarbij de eerste uitkomst vooral is: durf groot te denken!

Metropool Pune, India

Van het gelikte Dubai door naar de geuren en kleuren van India. Twee totaal verschillende landen die als economische wereldspelers aan elkaar verbonden zijn. Daar bezochten zij de metropool Pune waar WorldEmp 2 kantoren heeft en Tripti en Tanmay werken. Een bezoek dat in het teken stond van persoonlijke gesprekken, training en gezellige activiteiten. En vooral bedoeld was om de verbinding die op afstand al is opgebouwd verder te vergroten.

Waardevolle inzichten

We kunnen wel zeggen dat de trip erg waardevol was voor alle partijen. India zien en tijd doorbrengen met internationale collega’s, visies en ideeën uitwisselen, je blikveld vergroten. Dromen over een Ditio kantoor in India… Allemaal zaken die we de komende tijd mee gaan nemen in de samenwerking. Kennismigratie op afstand blijft een interessant onderwerp waar we zeker over moeten blijven praten, maar vooral ook moeten doen. Dat is wat ons betreft de enige manier om echt te leren en onszelf te stretchen.

 

Artikel informatie

Leestijd

3 minuten

Onderwerp

Meer artikelen

Goed artikel? Wellicht zijn de volgende artikelen ook interessant voor u.