Ditio traineeships najaar 2022

Dit najaar starten wij weer met een nieuwe ronde traineeships voor Project Controls Management (PCM) en Document- en Informatie Management (DIM). Een unieke kans om de wereld van projecten van binnen en buiten te leren kennen. Benieuwd wat je kunt verwachten? Op dinsdag 27 september organiseren wij een online informatieavond waarin we je hier alles over vertellen. Meld je dus snel aan!

Waarom een Ditio traineeship?

Omdat Ditio natuurlijk dé leerschool is als het gaat om projecten. Je komt via Ditio bij interessante bedrijven te werken (ook grote namen) en je leert extra snel door de combinatie theorie en praktijk. Daarbij staan onze Ditiosi te springen om je te verwelkomen en te leren kennen tijdens onze gezellige events zoals de Ditio Brightnights.

Welke traineeships zijn er?

Ditio biedt 2 soorten traineeships aan:

  1. Project Controls Management (PCM), dit gaat over het bewaken van het budget en de planning binnen een project. We leren je o.a. hoe je een concrete planning opzet en hoe het Progress-, Cost- en Risicomanagement van een project te realiseren.
  2. Document- en Informatie Management (DIM), dit gaat over document beheer. Je gaat leren hoe je de bruikbaarheid, vindbaarheid en beheersbaarheid van alle informatie en documentatie in een systeem realiseert.

 

Remco Eversdijk – Trainee Project Control

‘Het traineeship Project Control is een traject van een jaar waarbij je jezelf ontwikkelt tot Project Controller. In de eerste maand volg je een intensief opleidingsprogramma, waarna je direct als Junior Project Controller aan het werk gaat bij een grote klant van Ditio. Uiteraard word je gekoppeld aan een ervaren Project Controller die jou begeleidt in je werk en ontwikkeling. Waar nodig kun je ook nog aanvullende trainingen en/of begeleiding krijgen. Na het traject wordt er samen met jou gekeken naar de toekomst. Waarbij het de intentie is dat er een vaste baan bij de klant in het verschiet ligt.’

 

Voor wie zijn de traineeships bedoeld?

De Ditio traineeships zijn vooral geschikt voor net afgestudeerden (mbo/hbo) en starters met maximaal 2 jaar werkervaring. Maar ook zij instromers en herintreders zijn bij ons van harte welkom.

Welke opleidingsrichting je moet hebben? Hier zijn we niet zo heel moeilijk in. Het is belangrijker dat je oog voor detail hebt, houdt van structuur en enigszins analytisch bent ingesteld. Maar als we een richting moeten aangeven, dan is voor Document- en Informatie Management een administratieve en/of secretariële opleidingen op mbo- of hbo-niveau handig. Voor Project Controls Management is een hbo-opleiding (technische) bedrijfskunde, werktuigbouwkunde, logistiek of finance een goede basis.

Heb je een andere opleidingsrichting? Geen probleem, we gaan alsnog graag met je in gesprek.

Wanneer starten de traineeships? 

De traineeships starten medio oktober 2022. Wil je later instromen dan kan dat in overleg. 

Online informatieavond

Tijdens onze online informatieavond kun je kennismaken met onze organisatie en geven we je uiteraard meer informatie over de traineeships. De eerstvolgende informatieavond is op dinsdag 27 september van 19:00 tot 20:30 uur. De informatieavond is online, via Microsoft Teams. Geen Teams? Dat is geen probleem. Ook zonder account kun je deelnemen aan dit webinar.

Aanmelden

Deelnemen aan de online informatieavond? Dan ontvangen we jouw aanmelding graag uiterlijk maandag 26 september voor 12 uur via ons aanmeldformulier. Je ontvangt dan een teams link waarmee je op de genoemde datum en tijd kunt inloggen. Heb je nog vragen over de informatieavond? Neem dan contact op met Melanie van Beek via marketing@ditio.nl.

Artikel informatie

Leestijd

3 minuten

Onderwerp

Meer artikelen

Goed artikel? Wellicht zijn de volgende artikelen ook interessant voor u.