Ditio verhuist naar nieuw pand!

Ditio verhuist naar een nieuw pand!

Afgelopen zomer, toen de meeste mensen genoten van een welverdiende vakantie in een zonnig oord, is Ditio druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe pand. Heel ver ging de verhuiswagen niet. Van de Treubstraat 17 naar de Veraartlaan 12 in Rijswijk. Er is hard gewerkt om de locatie van top tot teen aan te pakken. Er zijn muren geplaatst, vergaderruimtes gecreëerd en ook wordt er een keuken geïnstalleerd als sociale factor en hart van ons nieuwe kantoor. Kortom, wij zitten op onze plek!

 

Behind the scenes

Van de sleuteloverdracht van het nieuwe pand tot het moment van verhuizing, er is een wereld van verschil. Graag nemen we je mee behind the scenes om te laten zien hoe hard er gewerkt is om er onze plek van te maken.

 

Ditio’s hoofdkantoor aan de Veraartlaan 12

Er is veel gebeurd. Nadat de primaire behoeften aanwezig waren – stromend water en Wi-Fi – kon de verhuizing van alle Ditio medewerkers plaatsvinden. De laatste puntjes worden op de i gezet om onze medewerkers, klanten en relaties binnenkort een warm welkom te heten!

 

Nieuwsgierig geworden naar het nieuwe pand en onze diensten? Geef een belletje en wij leiden je graag rond onder het genot van een kop koffie!

Artikel informatie

Leestijd

2 minuten

Onderwerp

Meer artikelen

Goed artikel? Wellicht zijn de volgende artikelen ook interessant voor u.