Ditio viert lustrum!

Ditio bestaat 5 jaar en viert zijn eerste lustrum!

In 2011 is Ditio opgericht en heeft na vijf jaar zijn bestaansrecht verworven in de on- offshore, industrie en bouw. Inmiddels blijft het hier niet bij en zet Ditio ook in op andere branches.

Nieuwe ontwikkelingen

Na 5 succesvolle jaren en hard werken met onze club mensen is het tijd om even op adem te komen en ons mooie bedrijf naar een volgend professioneel level te brengen. Wij willen naast verbredingsslagen – bijvoorbeeld in branches – met name ook verdiepingsslagen maken. Dit gaan wij doen binnen de vakgebieden Document Control, Planning, Cost Control, Project Management en Transformatiemanagement.


Ditio stelt zich steeds meer op als autoriteit en verkoopt geen handjes maar kennis. Wij gaan een stap verder dan vakkennis. Wij denken namelijk in mensen. Mensen met de juiste aanvullende competenties die het verschil maken. 


Het hart van Ditio is de optelsom van hard & soft skills. De juiste samenstellingen van competenties zorgt voor een optimale, meetbare en juist inzetbare professional voor de projecten van onze klanten.

Bent u benieuwd hoe wij dit doen? Neem dan contact met ons op!

Artikel informatie

Leestijd

2 minuten

Onderwerp

Meer artikelen

Goed artikel? Wellicht zijn de volgende artikelen ook interessant voor u.