Ditio’s kersborrel 2016


Kerstborrel

De dames in champagnejurken delen de eerste glazen champagne uit en ondertussen settelen de zangeres en haar pianist zich voor hun live optreden. Ditio’s domein is omgetoverd in een kerstplaatje.

 

Zodra de meeste genodigden zijn gearriveerd nemen Arjen en Rick – the founders – het woord. Ditio heeft een succesvol jaar achter de rug. 2016 was het jaar waarin de nieuwe koers werd bepaald en waar de eerste stappen zijn gemaakt om hiermee aan de slag te gaan. Ook komt er een intensieve samenwerking tussen Ditio en Primaplan. Dit biedt veel kansen en mogelijkheden en beide bedrijven geven een mooie aanvulling op elkaars business.

 

Ditio’er van het jaar

En dan is daar het moment waar alle Ditio’ers op hebben gewacht. Het moment waarop de Ditio’er van het jaar bekend wordt gemaakt! Natuurlijk wordt iedereen bij voorbaat bedankt voor hun geweldige inzet en betrokkenheid maar er worden drie heren naar voren gehaald die extra in het zonnetje worden gezet. Het gaat om Kaz, Gerben en Shahab. Alle drie de heren hebben zich op hun eigen manier en met hun eigen project enorm in de kijker weten te spelen bij de rest van de Ditio’ers.

 

Zo deed Kaz dat door een sleutelrol op zich te nemen in de totstandkoming van het contract met Tata Steel. Gerben is de jongste van het stel maar heeft zich in rap tempo ontwikkeld tot een volwaardig document controller. Een betrouwbare en harde werker met veel passie voor het vak die mensen snel meekrijgt. Shahab heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot planning engineer wat zeer goed gelukt is met de hulp van oud-collega Jurre. Shahab is leergierig, analytisch en een perfectionist met een enorme drive!

 

En toch kan er maar een de winnaar zijn die er met de prijs vandoor ging – een weekend naar Rome. The winner is Gerben!

 

 

 

 

 

Na dit officiële moment was het tijd voor een heerlijk dinerbuffet, drankjes en live muziek! Kortom een geslaagde kerstborrel met een hoge opkomst. Benieuwd naar een impressie van de Kerstborrel? Zie onderstaande foto’s!

 

Via deze weg wensen wij iedereen hele fijne Kerstdagen & een succesvol 2017!

 

 

Artikel informatie

Leestijd

3 minuten

Onderwerp

Meer artikelen

Goed artikel? Wellicht zijn de volgende artikelen ook interessant voor u.