Ditio was erbij! HxGN Live 2017 in Las Vegas

HxGN Live is het congres – georganiseerd door HxGN – dat de nieuwste trends op het gebied van industriële ondernemingen en informatietechnologie brengt. Het bevordert discussies, ideeën en oplossingen voor het creëren van een betere en slimmere wereld en Rick en Arjen van Ditio waren erbij!

 

Een 4 dagen durende conferentie met iedere dag weer een goede line-up van innovatieve technologieën, exclusieve presentaties van experts uit de branche, hands-on training, inspirerende keynotes van thought leaders en mogelijkheden om te netwerken met collega’s van over de hele wereld!

HxGN Live The Zone 

Naast de line-up van keynotes heeft HxGN The Zone ingericht. The Zone is een overweldigend grote technologische expo. Rick en Arjen hebben hun hart kunnen ophalen aan verschillende productdemonstraties die werden getoond in The Zone.

Strategischpartnership

De heren zijn met een voldaan gevoel teruggekeerd, dat komt niet alleen door de kennis en ideeën die zijn gedeeld. Zij hebben namelijk ook een strategisch partnership gesloten, daarover binnenkort meer..

HxGN Live 2017 werd gehouden in The Venetian, Las Vegas, Nevada. Heb je een vraag over het event of wil je graag een reactie geven? Stuur ons een e-mail of laat een reactie achter, onderaan de pagina.

Artikel informatie

Leestijd

2 minuten

Onderwerp

Meer artikelen

Goed artikel? Wellicht zijn de volgende artikelen ook interessant voor u.