In gesprek met Emran Celik, medewerker van het jaar 2019

Ieder jaar wordt tijdens de kerstborrel een medewerker van het jaar verkozen. Tijdens de laatste uitreiking is Emran Celik in het zonnetje gezet. Sinds 2017 zet Emran zich in voor onder meer HR, Salessupport en Contractmanagement en is daarbij een klassiek voorbeeld van een alleskunner. Als zelfsturend professional gaat hij altijd de ‘extra mijl’ en is te allen tijde bereidt om de collega’s in Rijswijk te helpen. Zijn behulpzaamheid, vriendelijkheid en het feit dat hij zijn eigen Learning & Development in handen heeft genomen zijn allemaal kwaliteiten die wij heel graag terugzien in een Ditiosi. 

 

‘Als je het bij Emran neerlegt, weet je dat het geregeld wordt!’

 

Vandaar dat dit jaar is besloten dat een stille kracht op de achtergrond van onze organisatie de Ditio medewerker van het jaar is! Een die je wellicht minder vaak ziet of hoort, maar waar je niet zonder kunt. In dit artikel gaan wij in gesprek met Emran over zijn werk bij Ditio, memorabele momenten en werpen we een blik op de toekomst.  

 

Emran, kun je iets vertellen over hoe je bent binnengekomen bij Ditio? Wat voor rol kreeg je en wat was je eerste gevoel bij Ditio?

“Ik ben binnengekomen bij Ditio via een vriend van mij, Jim van Gilst, die al bij Ditio werkzaam was als Finance Manager. Ik had destijds een eigen onderneming maar was toch op zoek naar een stukje zekerheid. Dus toen Jim aangaf dat er een positie vrijkwam wilde ik die kans benutten, zeker na het horen van de positieve verhalen over zijn werk. Zodoende ben ik begonnen binnen een functie als Contractmanager en merkte al snel dat de verhalen van Jim niet meer dan waar waren. Kans om te groeien, een open werksfeer en veel ruimte voor eigen inbreng. Dit werd nogmaals bevestigd toen ik na mijn eerste maand te horen kreeg van de directie dat zij merkten dat ik meer in mijn mars had dan alleen Contractmanagement. Zo kreeg ik direct een stuk Recruitment erbij en met de jaren groeiden mijn taken en verantwoordelijkheden mee.” 

 

Wat maakt werken bij Ditio voor jou leuk?

“Ten eerste natuurlijk de collega’s en het feit dat je wordt aangemoedigd om zaken op je eigen manier aan te pakken en daarvoor beloond wordt met meer verantwoordelijkheid. Ook de vrijdagmiddagborrels en Brightnight’s waarin workshops en dus kennisdeling centraal staan maken het werk hier leuk. Je leert elkaar zo beter kennen en het samenkomen met de mensen die buiten kantoor werken blijft altijd gezellig. Verder haal ik uit mijn werk veel plezier omdat het breed is. Iedere dag is anders en er is altijd veel om op te pakken. Daardoor ga ik nog steeds iedere dag met een lach op mijn gezicht naar werk. Vanuit mijn functie is het leuk dat ik veel contact heb met alle Ditiosi. Zeker wanneer ik merk dat ik kan bijdragen aan het oplossen van andermans problemen, daar haal ik voldoening uit. En ik merk ook dat ik daarvoor gewaardeerd word!” 

 

Welke momenten bij Ditio zijn jou bijgebleven?

“Ten eerste natuurlijk de promotie direct aan het einde van mijn proeftijd. Dat men echt ziet wat voor potentie je hebt en wat je toegevoegde waarde is voor het bedrijf. Daarnaast was voor mij persoonlijk de recente kerstborrel een mooi moment om op terug te blikken. Je merkte op het evenement dat er veel wederzijdse trots en vertrouwen is. We stonden daar echt als een familie met een doel. Tot slot is mijn benoeming tot medewerker van het jaar natuurlijk een van de mooiste momenten die ik heb mogen meemaken. Maar het lastige is om mooie momenten te benoemen wanneer je eigenlijk iedere dag met plezier naar je werk gaat.”

 

Hoe zie jij de toekomst voor je?

“Ik merk dat Ditio flinke slagen aan het maken is momenteel. De ambitie om door te groeien als bedrijf is er en ik zie ook dat dit lukt. Als deze trend door wordt gezet zullen er bij het opschalen van de organisatie van nature meer verantwoordelijkheden voor mij bijkomen. Ik kijk er dan ook zeer naar uit om nog meer te groeien binnen mijn huidige functie en zie mijzelf hier niet snel bij de Ditio familie vertrekken!”

Artikel informatie

Leestijd

4 minuten

Onderwerp

Meer artikelen

Goed artikel? Wellicht zijn de volgende artikelen ook interessant voor u.