Joint Venture: Advando en Ditio

Ditio

Joint venture: Advando en Ditio

Ditio breidt haar activiteiten uit door de joint venture met de Turnaround & Project Control specialist Advando. Naast uitbouw van de bestaande diensten zal er een sterke focus zijn van inzet van nieuw ontwikkelde dienstverlening.

 

Ditio breidt uit met Turnaround

Voor Ditio klanten betekent dit dat zij naast Document & Information Management en Project Control Management, Estimating, Planning, Cost & Risk, ook terecht kunnen voor een breed scala aan Project Controls op het gebied van Planning & Scheduling voor Shutdown, Turnaround en Outage events!

 

Met de komst van Advando oprichter Edwin van Doeselaar en Consultant Ilse Sijrier wordt het Ditio team versterkt. Edwin en Ilse zullen zowel vanuit de nieuwe vestiging in Terneuzen als vanuit het hoofdkantoor van Ditio in Rijswijk opereren.

 

Edwin van Doeselaar en Ilse Sijrier

Edwin zal als partner toetreden tot de directie en Ilse wordt onderdeel van de frontoffice en zal rapporteren aan Mandie Timmer, CCO van Ditio. Ilse zal zich volledig richten op uitbouw van bestaande en het binnenhalen van nieuwe Turnaround & Project Control business. Als teamlid van de frontoffice zal Ilse ook betrokken worden bij positionering van overige Ditio dienstverlening en zullen de overige leden betrokken worden bij de Turnaround & Project Control business.

 

Oprichter Advando: Edwin van Doeselaar

Edwin van Doeselaar is de oprichter van Advando en door zijn jarenlange ervaring in de markt van Project Controls is Advando een begrip geworden. Edwin heeft zich vooral gericht op Turnaround projecten en gespecialiseerd in planning & scheduling binnen de olie-, gas- en energiesectoren. De voorspelbaarheid van een project wordt steeds belangrijker, en daarmee de kwaliteit van planning & scheduling.

Wilt u meer weten over Turnaround en Advando? Bekijk dan de Advando pagina.

Artikel informatie

Leestijd

2 minuten

Onderwerp

Meer artikelen

Goed artikel? Wellicht zijn de volgende artikelen ook interessant voor u.