Oracle Aconex Cloud

Wilco Brevet

Senior Business Consultant

Dé projectoplossing voor bouw en engineering

Beheer end-to-end processen en optimaliseer samenwerking met Aconex, dé cloudbased oplossing voor projecten binnen bouw en engineering. Aconex inzetten voor uw project? Laat u ondersteunen door Ditio. Wij zijn erkend Oracle Aconex reseller en door onze ruime ervaring in de wereld van projecten profiteert u daarnaast ook nog eens van de bewezen Ditio Way of Working en onze best practises. Meer weten? Wij vertellen u er graag alles over.

Manage processen en samenwerking in de gehele project life cycle

Met Aconex verbindt u teams en processen gedurende de gehele levenscyclus van een project. Een compleet projectdossier, allemaal op één platform (single source of truth). Door vaste, vooraf in te richten processen en workflows, zijn processen, informatiestromen en samenwerkingen geborgd en worden afwijkingen en geschillen geminimaliseerd. Meer grip op tijd, geld en risico’s dus.

Hét document management systeem voor uw bouw- of engineeringsproject

Beheer de gehele stroom van projectdocumenten zoals contracten, tekeningen en 3D-modellen voortaan op één plaats en voorkom dubbele informatie en het gebruik van verkeerde versies of revisies. Leg het beheer van de informatie neer bij de eigenaar hiervan en geef alleen die gebruikers toegang die dit nodig hebben voor hun rol in het proces. Uw projectinformatie voortaan dus gemakkelijk vindbaar, volledig en actueel. 

‘Aconex is een begrip in de markt. Deze slimme doelgerichte cloudoplossing is perfect voor het uitvoeren van grote complexe projecten met veel stakeholders. Complexe processen en informatiestromen worden makkelijk gemaakt en gebruikers van het systeem krijgen op het juiste moment precies wat ze nodig hebben. Op iedere plek en met ieder device. Met de juiste implementatie kun je dus echt impact maken op je project. Precies waar wij als Ditio voor staan.’

Together we make projects work

Ditio is al jarenlang een bekende speler in de wereld van projecten. Ditio Solutions biedt (project)organisaties advies en technologische oplossingen. Dit doen we voor bedrijven in o.a. olie en gas, energie en bouw en engineering. 

Erkend Oracle partner
Ditio is sinds kort erkend Oracle Partner en reseller van Aconex Cloud. Wat ons betreft dé tool voor de grotere en complexere projecten in de bouw- en engineeringswereld. Een waardevolle aanvulling op ons productportfolio.

Expertises
Met Ditio Solutions haalt u een partner in huis die acteert op het snijvlak van business en ICT en ruime kennis en ervaring heeft op het gebied van informatie- en document management, project control en samenwerken. Expertises die allemaal samenkomen in Aconex!

Ditio als uw Aconex partner

Daarom Aconex

Boek nu een vrijblijvende demo

Weten wat Ditio Solutions met Oracle Aconex voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende demo of kennismaking. 

Wilco Brevet

Senior Business Consultant

wilco.brevet@ditio.nl