Solutions

Bob de Ligt

Directeur Solutions 

Uw (project)organisatie next level met Ditio

Heeft u behoefte aan meer grip op de processen, informatiestromen en resources binnen uw (project)organisatie? Bent u op zoek naar hulp bij het digitaliseren van uw projectmanagement, document management of project controls? Praat dan eens met Ditio Solutions. Wij bieden een uniek concept waar strategie, business en ICT elkaar ontmoeten. Alles met als doel uw projecten naar een hoger niveau te brengen.

projecten next level

Digitaliseer uw projecten

Ditio Solutions richt zich op het adviseren en ondersteunen van (project)organisaties bij de digitalisering van hun projecten. Door onze jarenlange ervaring in de wereld van projecten hebben wij uitgebreide kennis in huis van projectmanagement, document management en project controls. Procesverbetering en -automatisering, informatiemanagement, digitale samenwerking en technologie zit in ons bloed. Kennis die we graag delen met onze klanten. Together we make projects work!

Ditio snapt projectbeheersing en jouw proces. Het is een partij die echt meedenkt.

Hier schakelt u Ditio Solutions voor in

Consultancy

Advies bij de digitalisering van (project)organisaties.

Digital solutions

Realiseren van digitale (project)oplossingen in o.a. Microsoft 365 en Oracle.

Support

Ondersteuning in de adoptie en het onderhoud van processen & systemen.

Onze werkwijze

Ditio Solutions biedt een stapsgewijze aanpak naar gelang uw vraag.

Analyse en advies

Vaak begint een samenwerking met de wens om processen en/of samenwerking binnen (project)organisaties te verbeteren. Na een eerste analyse, waarin we altijd direct de organisatie betrekken, definiëren we en passende oplossing en aanpak. Naast procesverbetering komt hier vaak ook een stuk automatisering bij kijken. Dan komen onze Solutions in beeld. 

Passende digitale oplossingen

Ditio kijkt samen met u wat passende digitale oplossingen zouden kunnen zijn. Wij bieden diverse bewezen (project)oplossingen in Microsoft 365 en Oracle. In Microsoft kunnen we daarnaast nog een stuk maatwerk verzorgen. Deze oplossingen implementeren we zowel technisch als procesmatig. Waar nodig werken we hierbij samen met partners zoals uw eigen IT-leverancier. User adoptie staat bij ons hoog in het vaandel; dit is kritische succesfactor in het slagen van het traject. 

Marktconsultatie & aankoopbegeleiding

Mochten onze eigen Solutions niet passend zijn, kunnen wij u ook ondersteunen bij de selectie en aankoop van andere software in de markt. Wij hebben immers de kennis in huis van projecten, processen, informatiemanagement én automatisering. Hierdoor kunnen wij als onafhankelijk kennispartner fungeren voor de marktconsultatie en aankoop van onder meer Project Management en Document Management software. Doe er uw voordeel mee!

Uw project(en) naar een hoger niveau met Ditio?

Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over uw uitdagingen en wensen. Neem contact met ons op voor een kennismaking. 

Bob de Ligt

Bob de Ligt

Director Solutions

bob.de.ligt@ditio.nl