Toekomst van Document Management

Toekomst Document Management

Een kijkje in de keuken bij de marktleider op het gebied van logistieke processen op vliegvelden en pakketdiensten. Lyset den Blijker presenteerde het Collaboration Landscape van Vanderlande en nam de genodigden van de Ditio Bright Night mee in de toekomst van Document Management.

 

Ditio Bright Night: From Skype Town to Mount Overdrive

Met een veelbelovende titel From Skype Town to Mount Onedrive schreven genodigden zich in voor de juni-editie van de Ditio Bright Night. Voordat Lyset de avond aftrapte, stond er een volledige maaltijd klaar zodat iedereen met genoeg energie kon deelnemen.

Vanderande en Collaboration Landscape

Lyset nam het woord en vertelde over de Vanderlande filosofie en het Collaboration Landscape. Zij verstaan hieronder de juiste toepassing van informatiedeling, dataopslag en het veilig opslaan van informatie. De virtuele route van ongecontroleerde data, informatie en documentatie op individuele (elektronische) omgevingen die leidt naar een centrale opslag, zodat data wordt geborgen en deelbaar is. Lyset besprak het weldoordachte platform waar zij mee werken. Iets wat continue in beweging is doordat managers investeren in het platform en hieromheen draagvlak creëren door hun kennis te delen met de eindgebruikers.

 

Toekomst van Document Management

Tijd om de handen uit de mouwen te steken want na de presentatie van Lyset werden de genodigden ingedeeld in groepen voor een interactieve sessie. Een drietal stellingen werden opgeschreven en iedere groep kreeg ca. 10 minuten de tijd om de stelling te bediscussiëren.

De stellingen waren als volgt:

 

  • Het beroep document controller is niet toekomstbestendig
  • Dataopslag in de cloud is niet veilig
  • Innovaties op het gebied van document control gaan te snel

 

De uiteindelijke meningen werden in steekwoorden bij de stelling opgeschreven. Nadat alle drie de stellingen waren gerouleerd langs de groepen, werden de uitkomsten plenair besproken.

 

Drie prachtige kunstwerken ondersteunden de boodschap van de gepassioneerde vakmensen die hun mening deelden met de andere deelnemers. Na een constructieve discussie werd de sessie afgerond met een welverdiend applaus voor Lyset den Blijker en was er tijd voor een borrel en een praatje om de avond mooi af te sluiten. Een geslaagde avond die wij binnenkort graag weer herhalen!

 

Wij kijken terug op een geslaagde Ditio Bright Night en bereiden ons voor op de volgende editie in september.

Artikel informatie

Leestijd

3 minuten

Onderwerp

Meer artikelen

Goed artikel? Wellicht zijn de volgende artikelen ook interessant voor u.