Turnaround

Edwin van Doeselaar

TA Planning & Scheduling Specialist

Vraagstukken

De complexiteit en kostbaarheid die turnaround projecten met zich meebrengen.

Turnaround projecten zijn enorm complex en kostbaar en moeten zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd. Turnaround Project Control is van enorm belang als u uw turnaround wilt beheersen. In tijden waarin de marges steeds meer onder druk komen te staan vanwege de grillige en onvoorspelbare economische tijden waarin we leven, worden de belangen steeds groter. De druk op het realiseren van targets neemt hierdoor meer en meer toe, terwijl veel installaties beginnen te verouderen en meer 'aandacht' vragen. Dit maakt dat de voorspelbaarheid van het project, en dus de kwaliteit van Plannng & Scheduling bij turnarounds steeds belangrijker wordt.

Advies op maat gebaseerd op ruim twintig jaar Turnaround ervaring.

Op het gebied van turnaround project control leveren wij advies op maat. Op basis van scope en de projecttargets -in tijd, geld en kwaliteit- stellen we een plan van aanpak samen, met betrekking tot organisatie, processen, tools, resources, e.d.. Dit plan heeft als doel de targets -op gebied van planning, scheduling, cost control en risico-inventarisatie- op een zo efficiënt mogelijke manier te realiseren. Onze adviezen zijn mede gebaseerd op ruim twintig jaar ervaring in turnaround management bij diverse wereldspelers in de chemie, olie & gas en energiebranche.

Aanpak

Resultaat

Een vakbekwame invulling van alle targets.

Onze War-rooms fungeren vóór, tijdens en na de turnaround, als de spin in het web en worden bemand door professionals die - ieder met zijn/haar eigen specialiteit - volledig als team opereren. Voor vakbekwame invulling putten wij uit een enorm netwerk van gekwalificeerde resources. Omdat wij altijd een maximaal resultaat nastreven, hechten wij erg veel waarde aan de juiste man op de juiste plek.

Sinds 2018 is Advando een onderdeel van Ditio B.V. Door de krachten van beide bedrijven te bundelen kan de klant nog breder worden voorzien van diensten op het gebied van project controls management. Met de toevoeging van Advando is de specialisatie planning, scheduling en cost control voor shutdown, turnaround en outage events in huis gehaald. Meer weten over Advando?

Actueel

Een greep uit onze klanten