Business unit manager PCM

Boy Fermont

Recruitment consultant DIM

Boy.fermont@ditio.nl
085 210 1030

Over Ditio ’The Project People’

Sinds 2011 is Ditio actief in de wereld van projecten. Door inzet van onze ‘professionals, consultants en solutions’ bieden wij oplossingen op het gebied van capaciteits-, kennis- en digitaliseringsvraagstukken binnen de expertise gebieden:

  • Document- en informatie management (DIM)
  • Project Controls Management ofwel Projectbeheersing (PCM)
  • Quality Assurance

Ditio biedt een uitdagende en impactvolle functie en dito loopbaanperspectief in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Je komt als commercieel Manager te werken in een ‘kennisclub’ met circa 80 enthousiaste collega’s en een open werksfeer waar ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.

In deze rol draag je onze kernwaarden ‘hard en slim werken, willen groeien en plezier maken’ uit naar zowel collega’s als klanten. Het zijn juist die waarden die van professionals en consultants ‘Ditiosi’ maken en bepalend zijn voor het succes van onze mensen.

Ditio zoekt een ondernemende business unit manager

Ditio zoekt een ondernemende commercieel manager die zelf actief werkt aan het uitbouwen van de PCM poot. Hierin ben je verantwoordelijk voor het rekruteren en matchen van medewerkers. Als fieldmanager begeleidt je hen in hun carrière bij Ditio.

 

Een uitdagende en gevarieerde functie

Binnen het vakgebied Project Controls Management ben jij verantwoordelijk voor het aantrekken en in dienst nemen van jonge talenten, professionals en business consultants. Je weet wat deze planning engineers, cost controllers en risk managers motiveert en enthousiasmeert hen te kiezen voor Ditio. Je   coacht hen actief in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen de club en werkt hierin samen met de Ditio Academie. Daarnaast weet je als geen ander wat er speelt bij onze klanten en geeft hier invulling aan door inzet van jouw mensen.  

Je maakt een vliegende start met onze bestaande groep van ca. 20 project controls professionals en consultants. Je gaat deze groepen uitbreiden en bent als aansprekende en ondernemende ‘people manager’ verantwoordelijk voor hun fieldmanagement.

Bij succes bieden we je de mogelijkheid door te groeien als leidinggevende van de PCM afdeling.

Wie zoeken wij?

Je bent een professionele relatie- en people manager, maakt makkelijk verbinding met mensen en communiceert moeiteloos op verschillende niveaus. Je bent resultaatgericht en werkt graag zelfstandig aan het uitbouwen van jouw afdeling en je business. Je hebt bij voorkeur ervaring of affiniteit met Project Controls Management en weet anderen te inspireren.

Je hebt een commerciële instelling en denkt in kansen. Je begrijpt de wensen van klanten, durft door te vragen en komt met originele oplossingen. Jouw oplossingen zijn raak, je offertes treffen doel en je presentaties zijn inspirerend. Je ontwikkelt je actief en draagt door de groei van jouw afdeling actief bij aan het succes van Ditio. Persoonlijke feedback neem jij aan om je persoonlijk te verbeteren en kwetsbaar durven zijn zie je als kracht. Met deze houding inspireer je anderen om te leren en hun talenten te ontwikkelen.

Jouw opleiding en ervaring:

  • je hebt met succes een HBO/WO-opleiding afgerond, bijvoorbeeld in een commercieel-bedrijfskundige richting;
  • je hebt ervaring in sales & accountmanagement, bijvoorbeeld opgedaan in een uitzend- of detacheringsorganisatie;
  • je hebt ervaring in het leiding geven aan professionals of ziet dit als next-step in je loopbaan;
  • je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
  • je hebt affiniteit met detachering- en advieswerkzaamheden;
  • Je hebt affiniteit met kantoorautomatisering en interesse in de digitale ontwikkeling van werkprocessen; 
  • je hebt bij voorkeur ervaring binnen de wereld van projecten / project beheersing of document control.

Wat biedt Ditio?

Eerst en vooral: een zeer autonome en afwisselende functie in een groeiende ‘kennisclub’ met enthousiaste en fijne collega’s. Uiteraard kun je rekenen op een goed salaris, auto, laptop en overige arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij een breed scala aan leuke en sociale evenementen zoals de Ditio Bright Nights waar het leren van elkaar en plezier maken centraal staat.

Maar belangrijker is de kans en de vrijheid die we jou willen geven een eigen afdeling op te zetten en te laten groeien en jouw ondernemersbloed of andere verborgen talenten tot leven te brengen.

Je wordt hierin begeleid door onze CEO en daarnaast kun je aanspraak maken op coaching en een persoonlijk leer- en ontwikkelpad.

Ook Ditiosi worden?

Spreekt deze uitdaging jou aan en denk je actief te willen bijdragen aan de groei van de afdeling Project Controls Management? Dan nodigen we je van harte uit om direct te reageren. We kijken uit naar jouw cv en motivatiebrief.

Enthousiast?

Voor inhoudelijke vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Monique van der Holst te bereiken op 06-54327094 of email: monique.van.der.holst@ditio.nl

Vacature informatie

Soort dienstverband

Vast

Regio

Rijswijk

Per

Direct

Solliciteer direct

Laat uw gegevens achter zodat wij contact op kunnen nemen