Technisch administratief medewerker

Boy Fermont

Recruitment consultant DIM

Boy.fermont@ditio.nl
085 210 1030

Technisch administratief medewerker

Ben jij administratief sterk? Ben je na jaren te hebben gesleuteld aan complexe motoren toe aan wat anders ? Dit is DE functie waarin je jouw technische kennis kan combineren met jouw administratieve vaardigheden. Interessant? bekijk onze vacature technisch administratief medewerker!

Functieomschrijving

Als technisch administratief medewerker verzorg jij de vergunningen en documentatie bij de start van onze nieuwe engineers. Hierbij moet je denken aan de aanvraag van vergunningen maar ook een VOG aanvraag. Door jou technische ervaring weet jij precies wat iemand nodig heeft om zijn werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Door dit proces soepel te laten verlopen zorg jij er voor dat nieuwe medewerkers snel en efficiënt kunnen worden ingezet op onze mooie projecten.

Over het bedrijf

Je komt te werken voor Ditio! Wij richten ons op 3 belangrijke specialisaties binnen project control management namelijk document control, cost control en planning. Deze specialisatie maakt het mogelijk om onze klanten volledig te ontzorgen op onze projecten. Je zal starten op een project in Dordrecht vlakbij Rotterdam en Breda.

Wat vragen wij

  • MBO/HBO werk en denkniveau bij voorkeur in een technische richting;
  • Goede kennis van MS Office;
  • Praktische werkervaring in de techniek;
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Wat bieden wij

Er bestaat een hechte samenwerking tussen jou, de interne Ditio collega’s en in het bijzonder jouw eigen vaste aanspreekpunt. Maar ook onderling hebben de professionals veel contact met elkaar om ervaring en kennis te kunnen uitwisselen. Alleen samen kunnen we de beste resultaten halen. Deze samenwerking groeit verder tijdens onze borrels, bijeenkomsten en uitjes waarin we met elkaar uitdagende, feestelijke, actieve en gezellige momenten hebben.

•             Diverse cursussen en opleidingen

•             Interessante korte of lange projecten;

•             Uitzicht op een vast dienstverband;

•             Kennisbijeenkomsten en netwerksessies

 

Vacature informatie

Soort dienstverband

Project

Regio

Per

Direct

Solliciteer direct

Laat uw gegevens achter zodat wij contact op kunnen nemen