Heeft u een Microsoft 365 licentie, maar haalt u er in de praktijk minder uit dan gehoopt? Is uw team nog veel tijd kwijt aan het zoeken naar de juiste bestanden en het heen en weer mailen van informatie? Zou u wel meer overzicht en grip willen hebben op uw projecten? Bepaalde processen en taken willen automatiseren? 

Dan mag u het gratis Ditio webinar ‘Versnel je business met Microsoft 365’ op donderdag 27 juni niet missen!

De inhoud van het webinar

In een uurtje neemt Ditio Solutions u mee in de mogelijkheden van het Microsoft platform en de meerwaarde die het platform kan bieden als het gaat om documentmanagement, projectmanagement en samenwerken 

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer: 

  • Hybride werken in Office Online 
  • Slimmer (samen)werken in OneDrive, Teams en SharePoint 
  • Processen automatiseren met het Power Platform 

We bespreken o.a. veel voorkomende problemen en oplossingen, de verschillen tussen Teams en SharePoint, het gebruik van metadata en meer. 

Naast de theorie behandelen we diverse use cases waarmee u een uniek kijkje in de keuken van andere bedrijven krijgt.

Ter afsluiting krijgt u concrete handvatten mee waarmee u direct helder heeft wat de mogelijke volgende stappen zijn voor uw organisatie.  

Let op, het webinar is dus geen gebruikerstraining. Het is vooral bedoeld om te informeren over mogelijke oplossingen binnen het Microsoft 365 platform om samenwerking en processen binnen (project)organisaties te optimaliseren/automatiseren. En te adviseren hoe u dit in uw organisatie kunt realiseren.

Hoe en wanneer?

Het webinar vindt plaats op donderdag 27 juni van 16:00 tot 17:00 uur en zal (uiteraard) in een Microsoft-Teams webinar omgeving plaatsvinden.

Aanmelden

Dit webinar bijwonen? Ga dan naar de registratiepagina en meld u aan. U ontvangt dan direct een bevestiging met link. Kunt u niet live aanwezig zijn? Iedereen die zich inschrijft, ontvangt na het webinar automatisch een terugkijklink. Zo hoeft u het webinar dus echt niet te missen! 

Artikel informatie

Leestijd

2 minuten

Onderwerp

Meer artikelen

Goed artikel? Wellicht zijn de volgende artikelen ook interessant voor u.