Werken bij Ditio

Angela van der Geld

Recruitment consultant DIM

Werken bij Ditio

Ben jij op zoek naar een uitdagende werkomgeving in een innovatieve en dynamische organisatie waarin mee- en vooruitdenken gewaardeerd wordt? Een omgeving die dit daadwerkelijk handen en voeten geeft door middel van haar eigen medewerkerswaarderingsprogramma “De Ditcoin”? 

Onze Ditiosi werken sinds 2011 met passie voor de meest unieke projecten en zijn hierin dé schakel tussen alle verschillende beheers aspecten; tijd, geld en kwaliteit. Samen werken wij resultaatgericht, vieren wij successen, zetten we in op kennisontwikkeling en hebben te allen tijde plezier in ons werk. Iedere dag weer! 

 

Lees verder en ontdek of jij het DNA van een Ditiosi hebt!

Je Loopbaan

Binnen Ditio staat de reis van de medewerker centraal. Zo begeleiden we jou in het opstellen van een individueel ontwikkelplan en ondersteunen wij je continu om je gedroomde professionele stappen daadwerkelijk te realiseren. Ervaring en kennis opdoen, groeien in jouw vakgebied en leren van een omgeving vol diversiteit waarin je écht impact kunt maken: enkele kenmerken van een loopbaan binnen Ditio. Naast de kennisinhoudelijke ontwikkeling die we mogelijk maken middels ons Learning & Development programma en onze Academy , besteden we – geborgd via de Academy – ook veel aandacht aan jou competentie ontwikkeling. Dit doen we vanuit de filosofie dat aanwezige competenties versterken beter werkt dan het ontwikkelen van niet aanwezige competenties. Hiervoor gebruiken wij Odins Development Compass (de ODC meting) die in het L&D traject een terugkerend onderwerp van gesprek is.

De Ditcoin

Binnen het Ditcoin programma bundelen we alles wat Ditio Ditio maakt! Wij waarderen het als Ditiosi extra werk of kwalitatief goede mensen binnenbrengen en laten dat zien door zowel jou persoonlijk als de hele Ditio-famillie (financieel) te belonen. Daarnaast reserveren we een gedeelte van die beloning voor Learning en Development van alle Ditiosi en besteden we een deel van die beloning aan het steunen van (door Ditiosi zelf te bepalen) goede doelen!

 

Denk je dat jij het Ditio DNA hebt? En ben je een kennisdrager in 1 van onze expertise gebieden? Neem dan snel contact met ons op!

Vacatures

Regio:

Rijswijk

Dienstverband:

Vast

Per:

Direct

Regio:

Rijswijk

Dienstverband:

Vast

Per:

Direct

Regio:

Rijswijk

Dienstverband:

Vast

Per:

Direct

Regio:

Rijswijk

Dienstverband:

Vast

Per:

Direct