Wie zijn wij?

Rick Ardts

CEO

Rick.ardts@ditio.nl

Navigeer naar

De organisatie

Ditio is een mensenbedrijf.

Ditio is een mensenbedrijf. Gerund door mensen-mensen. De kennis en kunde van onze professionals en consultants zijn ons kapitaal. Dat realiseren we ons iedere dag weer. ‘Ditio’ komt van het Latijnse ‘dicio’ en betekent zowel ‘in control zijn’ als ‘autoriteit zijn’. Sinds 2011 zetten wij ons met passie in voor projecten binnen de publieke en private sector vanuit onze expertises: Projectbeheersing, Document & InformatieManagement, Turnaround en Kwaliteitsmanagement. Dit doen wij vanuit onze visie: “Projecten op tijd, binnen budget en volgens de hoogste kwaliteitseisen voltooid.” Onze consultants zorgen ervoor dat uw project zodanig wordt ingericht dat projectdoelstellingen worden gerealiseerd. Zowel op tactisch als operationeel niveau zijn onze professionals verantwoordelijk voor het succes van de implementatie en uitvoering.

Wij zijn ‘The Project People’.

Wij zijn ‘The Project People’. Onze professionals en consultants werken op vaste basis voor Ditio en zijn allemaal op dezelfde wijze bij Ditio gestart: door elkaar heel goed te leren kennen. Bij binnenkomst zorgen een ODC-meting, verschillende interviews en een specifiek onboarding programma ervoor dat de beste kandidaten zich aan Ditio willen verbinden. Omdat we precies de individuele talenten en kwaliteiten van onze professionals en business consultants inzichtelijk hebben, zijn wij altijd in staat om onze klanten te helpen bij het vinden van de beste professional, business consultant of zelfs complete teams.

De mensen

Het DNA

Het DNA.

Onze werknemers, ofwel Ditiosi, zijn ware ambassadeurs die het Ditio DNA leven en ademen: hard en slim werken, willen groeien en plezier maken. Binnen Ditio dagen we elkaar continu uit om te zoeken naar waar je écht van houdt, jezelf te ontwikkelen en van – en met - elkaar te leren. Zo is onze Learning & Development cyclus in het leven geroepen en delen we kennis met elkaar tijdens onze ‘Bright Night’s’ waar vakinhoudelijke kennis, saamhorigheid, samenzijn, gezelligheid en kennisontwikkeling centraal staan. Naar onze mening is dit de sleutel tot het verrichten van geweldig werk!

Een greep uit onze partners

Door expertise te bundelen met partners kunnen wij specifieke oplossingen en dienstverlening bieden die nog beter aansluiten bij de klantvraag. Zo werkt Ditio samen met specialistische bedrijven op het gebied van bijvoorbeeld Asset Lifecyle Management en Planning & Scheduling voor Shutdown, Turnaround en Outage events.

 

Omdat de focus altijd gericht is op “het beste voor de klant” staat onafhankelijkheid hoog in het vaandel bij Ditio. Dit bereiken we o.a. door partner te worden van softwareleveranciers. Zo zijn we in staat om de klant een gedegen advies te geven – inclusief Software van niet partners – waarbij de klant uiteindelijk altijd zelf beslist en tegelijk kennis en ervaring van softwareleveranciers in te brengen in oplossingen voor de klant.

Ook op andere terreinen als outsourcing van werk – om zo tot goedkopere- en kwalitatief hoogstaande oplossingen te komen – of competentie metingen – om zo de team-performance of individuele competenties te versterken – werkt Ditio graag samen met partners!

 

Ditio is er trots op de volgende bedrijven Partner te mogen noemen:

Hexagon

Met de inzet van Ditio’s unieke diensten in combinatie met Hexagon’s SDx, een Cloud-based Asset Lifecycle Information Management (ALIM) solution, wordt voorzien in een daadkrachtige en optimale manier om uw Asset Lifecyles te beheren.

WorldEmp

Onze samenwerking met WorldEmp stelt ons in staat om remote oplossingen aan te bieden. Zo is het mogelijk om met getalenteerde, internationale collega’s op te schalen die op afstand en tegen lagere tarieven kwalitatief hoogstaand werk leveren en zo direct bijdragen aan het project resultaat.

Signavio

Een Werkproces Management Systeem (BPM solution) waarin werkprocessen worden vastgelegd en naar een hoger plan worden gebracht. Dit is een partner die Ditio ondersteund bij bijvoorbeeld ISO9001 certificeringstrajecten bij de klanten.

STOworx

Sinds 2016 is de Ditio groep Europees vertegenwoordiger van het Turnaround Management software pakket STOworx. Een cloud- en web-based configureerbare applicatie, ontworpen om werk processen te digitaliseren voor shutdown, turnaround en outage events.

Xblox (Docubird)

Ditio en Xblox werken al geruime tijd nauw samen. Middels Docubird, een Document Management- en workflow managementsysteem, zijn wij in staan om onze kennis over werkprocessen en klantvragen te combineren tot een Document Control applicatie.

Schedulereader

Sinds 2019 is de Ditio group reseller van Schedulereader, een software oplossing die projectdata dynamisch kan presenteren vanuit XER, XML en XLS schema’s uit Primavera P6.

Piqnic

Met Piqnic’s partnership zijn wij in staat om een slimme tool aan te bieden op het gebied van teamsamenwerking, workflow management en document management. Met Piqnic kan gegarandeerd worden dat – project-breed –elk project-lid aan de juiste zaken werkt op de juiste tijd!

ODIN

Odin Company is opgericht om de unieke ODC-meting in te kunnen zetten opdat zoveel mogelijk mensen hun volle potentieel ontdekken en ontwikkelen. Bij Ditio werken we veelvuldig met de Odin Development Compass methode voor de optimale samenstelling van een goed functionerend team. Door middel van deze test worden onbewuste drijfveren en talenten van alle Ditiosi blootgelegd!