Ontwikkel jezelf bij Ditio. Start je carrière vandaag nog.

Jouw carrière bij Ditio

Jezelf ontwikkelen: dat kun je wat ons betreft nooit genoeg doen. Of je nu wilt doorgroeien, van functie wilt wisselen of jezelf wilt verdiepen in je huidige functie: bij Ditio kan het allemaal. Vanuit onze eigen Ditio Academy bieden we verschillende cursussen en opleidingen aan om je kennis te vergroten en te verbreden. Waarin kun en wil jij jezelf ontwikkelen?

Wist je dat...

… wij onze eigen mascotte hebben? Hij heet Ambitio en dit is ‘m! 

vind jouw carriere

Jouw plek vinden binnen Ditio

Omdat we verschillende specialismen in verschillende vakgebieden hebben, is er altijd wel een functie die bij je past. Als jij de drive hebt om te leren en jezelf te ontwikkelen, zorgen wij samen voor de rest. Ga je eenmaal aan de slag, dan krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid. We koppelen je aan een senior collega en je maakt meteen kilometers in de praktijk. Je krijgt al snel veel autonomie. Wij zijn namelijk dol op vrijheid en initiatief. Het volgen van trainingen, cursussen of opleidingen is altijd bespreekbaar. Daarnaast organiseren we regelmatig een Ditio Bright Night: dan staat het delen van kennis centraal tijdens een gezellige avond. 

Het samen gezellig hebben, dat vinden wij belangrijk. Zo organiseren we ieder jaar een uitgebreide winter- en zomerborrel met het hele team. Ook hebben we regelmatig kookavonden met elkaar in onze semiprofessionele keuken. Met collega’s van over de hele wereld is dat een waar feest. We hebben zelfs ons eigen kookboek! 

Wist je dat..

… de kennis van projectmatig werken steeds meer verdwijnt? Die ligt namelijk veelal bij senior collega’s; zij nemen die kennis mee naar hun pensioen. Wij zetten alles op alles om die kennis te koppelen aan IT en zo vast te leggen. Dat geeft jou een streepje vóór bij bedrijven die bijvoorbeeld in de energietransitie werken. Zo bouw je een mooi fundament voor een duurzame carrière. 

Jouw Ditio-carrière in vogelvlucht

1

Sollicitatie

Als je bij ons solliciteert, kijken we vooral naar de toekomst. Want we bouwen graag een mooi team voor nu én later. Is er vanuit beide kanten een klik? Dan mag je jouw naam toevoegen op de Ditio-muur.
2

Onboarding

We vertellen je alles over het bedrijf en de wereld waarin wij werken. Je sluit aan bij lunches, borrels of events op kantoor, en leert zo je collega’s kennen. Je mag jezelf nu een echte Ditiosi noemen. Welkom bij de famillie!
3

Ontwikkeling

Persoonlijke groei vinden we belangrijk. Om die te stimuleren bieden we verschillende trainingen aan voor soft en hard skills. Wil jij je ontwikkelen in gesprekken met opdrachtgevers? Of duik je liever dieper in de details van ons vakgebied? Waar kies jij voor?
4

Toekomst

Durf te dromen en te blijven groeien. Wie weet waar jij dan over een aantal jaar staat of op welke plek je zit...

Openstaande vacatures bij Ditio

Dit zijn onze openstaande vacatures. Staat jouw droomfunctie er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie op.

Medior Document Controller

  • Fulltime Fixed Term
  • Bachelor Degree

Medior Project Planner

  • Fulltime Fixed Term
  • Bachelor Degree

Senior Document Controller

  • Fulltime Fixed Term
  • Bachelor Degree

Senior Project Planner

Ben jij een ervaren planner met meer dan 7 jaar werkervaring en heb je zin om volledige projectprocessen te beheersen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Senior Project Planner ben je verantwoordelijk

  • Fulltime Fixed Term
  • Bachelor Degree

HR Generalist

De Functie Binnen Ditio staat de medewerker voorop. Als HR Generalist formuleer je het HR beleid en ben je verantwoordelijk voor het vormgeven en de uitvoering van dit beleid, alsmede de administrati

  • Fulltime Fixed Term
  • Bachelor Degree

Solliciteer direct

Liever direct contact?

Een afspraak is zo gemaakt en we maken graag kennis met je.
Team foto