Document Control

Stelt u zich voor dat u uw Document Control proces volledig kunt uitbesteden en dat uw organisatie kan profiteren van een schaalbare en pragmatische oplossing om uw documentenstroom in goede banen te leiden. U wilt immers geen zorgen hebben over de capaciteit, kwaliteit en output van uw Document Management afdeling. Hoe mooi is het om te werken voor een dynamische organisatie. Een organisatie waar iniatieven omarmd worden. Een organisatie die zich ten doel heeft gesteld om een autoriteit te zijn en te blijven in de wereld van Document Control en dito Management.

 

Een organisatie die sinds 8 jaar een uitstekende reputatie heeft binnen de wereld van Document Control. Document Control as a Service wordt een steeds belangrijkere bedrijfsactiviteit van Ditio. Er is vanuit de markt concreet behoefte, vanuit een Document Control perspectief, om klantspecifieke processen en – systemen volledig uit te besteden.

 

Outsourcing

Ditio biedt daarom volledige outsourcing aan via onze Remote Document Control Desk. Document Control en Management as a Service. Een schaalbare, flexibele en bijzonder toegankelijke oplossing!

 

“Document Control as a Service”

 

Ditio. The Project People

Ditio is actief op de Nederlandse markt sinds de oprichting in 2011. Vanuit ons hoofdkantoor in Rijswijk en ons kantoor in Terneuzen ondersteunen wij met circa 75 enthousiaste en gepassioneerde medewerkers (“Ditiosi”) dagelijks onze relaties. Sinds onze oprichting kennen wij een stabiele groei. Onze toonaangevende – en (inter)nationale relaties bevinden zich onder andere binnen de olie- en gasindustrie.

 

Wij zijn de “The Project People”, wij bieden u totale ontzorging binnen de expertise gebieden: Document Control, – Management, Project Controls Management en Informatie Management. Door middel van een uitgekiend opleidingsplan voor onze medewerkers en een onderverdeling op bedrijfsonderdeelniveau (Consultancy, Professionals, Solutions) voegen wij waarde toe aan cruciale processen van onze relaties. Onze mensen worden permanent geschoold door de inzet van onze Ditio Academy om een goede gesprekspartner te blijven én waar nodig een nog betere gesprekspartner te worden.

 

In een wereld die snel verandert dienen organisaties zich steeds sneller aan te passen. Ditio past zich uiteraard aan deze ontwikkeling aan door een sterke focus te hebben op de ondersteuning van digitale transformatieprocessen. Dit doen wij mede door strategische allianties aan te gaan met dominante marktpartijen op dit vlak.

Artikel informatie

Leestijd

3 minuten

Onderwerp

Meer artikelen

Goed artikel? Wellicht zijn de volgende artikelen ook interessant voor u.