Estimating

Wilco Brevet

Senior Business Consultant

Vraagstukken

Anticiperen op financiële risico's en de haalbaarheid van een project.

Vanwege de grote financiële risico’s zijn investeringskosten een uiterst belangrijk onderdeel bij het starten van een project, zowel voor de klant als de uitvoerder. Voor beide partijen is het verstandig om genoeg tijd te steken in het onderzoeken van de project kosten, tijd en middelen alvorens een investeringsbeslissing te maken. Een goede estimator zorgt voor een kundige en goed gespecificeerde begroting. Dit kan zowel voor de eindklant als voor de contractor zijn.

Een realistische en nauwkeurige schatting voor alle projectkosten.

Ditio voorziet u graag van een heldere scope met een overzichtelijke kostenberekening om zo de kosten van het project op voorhand helder te hebben en te bedrijven. Onze business consultants en professionals hebben uitgebreide kennis van het Estimating proces. Met behulp van de juiste tools en procedures, geven zij u een realistische en nauwkeurige schatting voor de kosten van het aanstaande project.

Aanpak

Resultaat

Een scherp beeld van de financiële haalbaarheid van een project.

Dankzij de kennis die binnen Ditio aanwezig is, zijn wij in staat om voor projecten een goede kostenberekening te maken, en zorgen er op die manier voor dat er een realistisch beeld gegenereerd wordt van de kosten van het project. Hiermee kunnen de klant en de contractors de financiële haalbaarheid van het project nauwkeurig inschatten.

Actueel

Een greep uit onze klanten