Planning & Scheduling

Wilco Brevet

Senior Business Consultant

Vraagstukken

Projecten die complexer worden en innovaties die elkaar snel opvolgen.

Projecten worden complexer en innovaties volgen elkaar snel op; de projecten wereld ontwikkelt zich in een rap tempo. Het is dus belangrijk dat u grip houdt op uw project en dat de factoren scope, tijd, geld en kwaliteit bewaakt worden. Uw organisatie wil inzicht in de effecten van wijzigingen en de haalbaarheid van een project. Het projectteam wil heldere voortgangsrapportage en vertrouwen op een juiste weergave van de stand van zaken. Een realistische planning is daarom van essentieel belang om uw project in balans te brengen en houden.

Planners voor ieder niveau en project.

Een Ditio planner maakt een planning waar uw projectteam zich in kan vinden. Hij (of zij) signaleert en stelt vroeg alternatieven voor om te zorgen dat uw project binnen planning en budget blijft. Ditio’s planners zijn in staat uw project in balans te houden. Zij weten het vertrouwen te winnen om verschillende disciplines binnen uw organisatie samen te brengen en clashes binnen het project vroegtijdig in beeld te brengen. Natuurlijk doen zij ook voorstellen om deze op te lossen.

Voor ieder niveau heeft Ditio planners in dienst. Hierbij beschikken wij niet alleen over engineering, procurement en construction planners, maar ook planners die uw volledige project of portfolio overzien vanaf initiatief tot oplevering. Naast onze planners van nieuwe projecten in On en Offshore Olie en Gas, scheepsbouw, infra en bouwprojecten hebben we ook planners & schedulers op het gebied van shutdown en turnaround. Deze specifieke kennis heeft Ditio gebunduld in ADVANDO a Ditio Company zodat we voor het onderhoud van uw bedrijf ook een pasklare oplossing hebben.

Aanpak

Resultaat

Projecten in balans: binnen planning en budget.

Onze planners en schedulers geven grip en rust op uw project. Uw project verloopt efficiënt. Naast professionals bieden wij ook consultancy en (software) solutions die uw project naar het volgende niveau tillen. Wilt u graag sparren over het optimaal aanpakken van planning voor uw project? Of bent u benieuwd naar welke systemen het beste aansluiten bij uw werkwijze? Of hoe Ditio met specifieke kennis van planning en scheduling uw project kan ondesteunen? Neem contact op via de contactgegevens.

Actueel

Een greep uit onze klanten